Activitats terapèutiques

En l’actualitat a TAUHOLOS trobaràs més d’una dotzena de grups d’activitats dirigides amb l’objectiu de fomentar la salut dels nostres pacients.

Gimnàstica dolça

Ofereix la possibilitat de moure el cos d’una manera sana i efectiva. Persones amb artrosis, hèrnies discals, contractures i altres disfuncions, troben en aquest espai una manera sana de cuidar-se amb la seguretat del control especialitzat d’un fisioterapeuta. Durant la classe es combinen exercicis de tonificació i estiraments, amb especial atenció a l’esquena, sense descuidar les extremitats.

Salutgym

Més intensa que la gimnàstica dolça i especialment pensada per a persones que volen fer exercici sense el risc de fer-se mal. Salutgym combina exercicis posturals, streching, pilates, i estirament dels principals músculs de l’esquena i les extremitats. També dirigida per fisioterapeutes és una activitat física segura i saludable per alumnes que requereixen una atenció especialitzada, dirigida i personalitzada.

Pilates postural

És una gimnàstica terapèutica i global que permet equilibrar la postura de l’alumne mitjançant exercicis de tonificació i coordinació on la respiració i la ment hi són sempre presents.

Estirament cadenes musculars

És una pràctica corporal precisa, senzilla i molt efectiva. Ajuda a millorar la flexibilitat corporal a través de la elongació de la musculatura superficial i profunda, també estirem les fàscies mitjançant estiraments de llarga durada i d’intensitat moderada despertant la consciència corporal i sensorial.

Ioga salut

És una antiga pràctica física que es va iniciar a la India fa milers d’anys i que té com objectiu millorar la salut treballant cos i ment. La pràctica continuada del Ioga ens ensenya a allunyar-nos de les tensions que ens envolten i ens connecta amb el nostre món interior de pau i tranquil·litat.

Ioga dona

De la mà de Blanca Solé, Fisioterapeuta especialista en Ginecologia, Obstetrícia i Fisiosexología formada en Ioga, Gimnàstica Hipopressiva i recuperació Postpart gaudireu d’un espai únic en el qual podreu alliberar el vostre cos i aprendreu a escoltar-lo per aprendre a cuidar-lo millor.

Ioga embaràs

Les classes de Ioga prenatal són un espai per retrobar-te, sentir-te i compartir exercicis i postures que t’ajudaran connectar de forma conscient amb el teu bebè i treballar una respiració fluida que t’ajudi a transitar aquesta etapa d’una forma molt més tranquil·la i en plena forma, facilitant un part més conscient i natural.

Gimnàstica prenatal

La gimnàstica Prenatal ajuda a les futures mares a cuidar el seu cos, la seva ment i preparar-se per rebre al seu nadó. Augmenta les possibilitats d’un part mecànicament més respectuós i una prompta recuperació.

MamaGym

Classes dirigides per fisioterapeutes amb exercicis globals de tot el cos posant especial atenció en aquelles zones més vulnerables com els braços i cervicals, però sense oblidar mai el sòl pelvià i abdomen i tot això acompanyades del vostre nadó.

Gimnàstica hipopressiva

Especialment pensats per a recuperar la zona abdomino-visceral després de l’embaràs. També milloren les dolences de la columna ja que aconsegueixen reforçar tota la seva musculatura profunda i la faixa abdominal que la protegeix.

Xerrades

Som un centre dinàmic i en constant formació. Tant els nostres terapeutes com els nostres col·laboradors organitzen sovint xerrades i cursos superinteressants. Si no te’n vols perdre cap, segueix-nos a Instagram i Facebook!

Grup de criança

Si vols formar part d’una llista de distribució i estar al dia de xerrades i activitats relacionades amb la maternitat i la criança, demana a secretaria que t’incloguin!

Inscriu-te!

Tot el que els nostres clients diuen de nosaltres