Activitats terapèutiques

En l’actualitat a TAUHOLOS trobaràs nombrosos grups d’activitats dirigides amb l’objectiu de fomentar la salut dels nostres pacients.

Estira’t

Ioga Iyengar

Totes les postures tradicionals s’han analitzat minuciosament, sobre la base d’un profund coneixement de l’anatomia i fisiologia del cos humà. Es té en compte la posició, alineament, estirament, simetries…  ben compaginat amb la respiració. Això li confereix una gran fiabilitat en la pràctica i uns canvis ràpidament perceptibles i duradors.

Ioga 5 elements

Les assanes ens donen la força de l’arrelament a la terra de la qual ens nodrim, la que ens sosté. L’aigua reflecteix la fluïdesa, la flexibilitat i la capacitat d’adaptació. El foc ens vitalitza, les postures ens donen energia. L’aire és l’element que interactua amb el cos a través de la respiració. L’èter és l’espai de la vida. Sense espai no hi ha creixement.

Ioga salut

Entrena simultàniament el cos, la ment i els sentits per a viure amb salut, alegria, saviesa i connexió interior.

Proporciona estabilitat, presència i eficàcia per a la vida diària, un estat saludable. físic, emocional i mental.

Viu el present amb equanimitat, vitalitat i calma mental

El ioga té un gran valor preventiu i terapèutic

Cuida’t

Gimnàstica dolça

Ofereix la possibilitat de moure el cos d’una manera sana i efectiva. Persones amb artrosis, hèrnies discals, contractures i altres disfuncions, troben en aquest espai una manera sana de cuidar-se amb la seguretat del control especialitzat d’un fisioterapeuta. Durant la classe es combinen exercicis de tonificació i estiraments, amb especial atenció a l’esquena, sense descuidar les extremitats.

Salutgym

Més intensa que la gimnàstica dolça i especialment pensada per a persones que volen fer exercici sense el risc de fer-se mal. Salutgym combina exercicis posturals, streching, pilates, i estirament dels principals músculs de l’esquena i les extremitats. També dirigida per fisioterapeutes és una activitat física segura i saludable per alumnes que requereixen una atenció especialitzada, dirigida i personalitzada.

Estirament cadenes musculars

És una pràctica corporal precisa, senzilla i molt efectiva. Ajuda a millorar la flexibilitat corporal a través de la elongació de la musculatura superficial i profunda, també estirem les fàscies mitjançant estiraments de llarga durada i d’intensitat moderada despertant la consciència corporal i sensorial.

Activa’t

Pilates postural

És una gimnàstica terapèutica i global que permet equilibrar la postura de l’alumne mitjançant exercicis de tonificació i coordinació, on la respiració i la ment hi són sempre presents.

Espai dona

Gimnàstica prenatal

La gimnàstica Prenatal ajuda a les futures mares a cuidar el seu cos, la seva ment i preparar-se per rebre al seu nadó. Augmenta les possibilitats d’un part mecànicament més respectuós i una prompta recuperació.

Ioga embaràs

Les classes de Ioga prenatal són un espai per retrobar-te, sentir-te i compartir exercicis i postures que t’ajudaran connectar de forma conscient amb el teu bebè i treballar una respiració fluida que t’ajudi a transitar aquesta etapa d’una forma molt més tranquil·la i en plena forma, facilitant un part més conscient i natural.

Embaràs fit

Tant si ja fas esport com si vols començar a cuidar-te vivint el teu embaràs de forma activa, aquest és el teu espai! Classes dirigides per fisioterapeuta especialitzada en salut de la dona i exercici físic. Entrenament de força, tonificació i flexibilitat. Totalment personalitzat i adaptat a les teves necessitats.

MamaGym

Classes dirigides per fisioterapeutes amb exercicis globals de tot el cos posant especial atenció en aquelles zones més vulnerables com els braços i cervicals, però sense oblidar mai el sòl pelvià i abdomen i tot això acompanyades del vostre nadó.

Woman fitness 1

Gimàstica hipopressiva (nivell inicial)

Classes amb especial atenció en el treball de la zona abdomino-lumbo-pèlvica mitjançant gimnàstica hipopressiva, tronc propioceptiu i exercicis globals de força i tonificació. Molt recomanable si has donat a llum, si tens diàstasi, prolapse d’òrgans pèlvics o hèrnies, així com per millorar incontinències.

Woman fitness 2

Gimàstica hipopressiva (nivell avançat)

Seqüències d’exercicis abdominopelvians avançats. Si ja domines o vols perfeccionar els hipopressius, les planxes i flexions de cames, aquest és el teu grup, on poder continuar evolucionant. Incorpora exercicis d’impacte, força, estiraments, tècniques de relaxament i meditacions

Xerrades i tallers

Som un centre dinàmic i en constant formació. Els nostres terapeutes i col·laboradors organitzen sovint xerrades, cursos i tallers sobre temes de salut. Si no te’n vols perdre cap, segueix-nos a Instagram i Facebook!

Grup de criança

Si vols formar part d’una llista de distribució i estar al dia de xerrades i activitats relacionades amb la maternitat i la criança, demana a secretaria que t’incloguin!

Inscriu-te!

Connecta’t

Cercle de Mindfulness

En la tradició budista, monjos, monges i practicants laics “busquen refugi” en la Sangha, la comunitat. De manera anàloga, el Cercle de Mindfulness i Meditació persegueix, a través de la pràctica compartida, facilitar suport que complementi la dedicació personal.

Educació Emocional Integrativa

Un espai dirigit a nens/es i adolescents de 7 a 13 anys, en el qual aprendran de manera útil i pràctica; a comunicar-se millor, a relaxar-se, a millorar la seva atenció, a ser més participatius i potenciar les seves habilitats socials. Un regal que es portaran per sempre i que els serà útil en totes les facetes de la seva vida.

Tot el que els nostres clients diuen de nosaltres