Especialistes en Osteopatia

L’Osteopatia no és una tècnica ni una “especialització de la fisioteràpia”, és un enfocament holístic assistencial diferent.

Mitjançant un sistema diagnòstic els terapeutes de TAUHOLOS centrem l’atenció en la recerca de l’origen de la disfunció i utilitzem tot el nostre coneixement anatòmic per resoldre el perquè del símptoma posant tot un ventall de tècniques estructurals, viscerals i cranials al servei de potenciar la salut del pacient i d’aquesta manera reequilibrar-lo per aconseguir de nou una bona salut.

L’osteopatia és una tècnica únicament Manual i totalment complementària a la medicina convencional i esdevé una eina d’un valor incalculable en el manteniment d’una bona salut.

Els osteòpates valorarem la globalitat del cos i no només una part concreta o només la part relacionada amb el símptoma que presenta el pacient.

Les nostres eines de teràpia


A TAUHOLOS estem a l’avantguarda i disposem de l’instrumental i aparells adients per a tractar qualsevol lesió, traumatisme o disfunció i restablir la mobilitat i la salut dels pacients.

Tècniques Viscerals

Què són?


Els Osteòpata disposem de tècniques tan inversemblants com l’estirament del lligament que subjecta el fetge, l’apertura dels angles del còlon, l’elevació de la bufeta o l’estirament d’una trompa de Falopi.

Durant el tractament revisarem que tot el teu sistema visceral estigui en equilibri i lliure de restriccions.

Les adherències d’antigues intervencions però també el sedentarisme i la mala alimentació sovint inflamen i eviten el bon funcionament d’aquesta àrea del cos.

Sabies què? un dolor recurrent en la part mitja de la teva esquena ens pot estar parlant d’un problema d’estómac o que la sobrecàrrega del trapezi dret pot indicar un fetge inflamat?

Tècniques Estructurals

Què són?


Representen la part més coneguda de la nostra disciplina. Els Osteòpates disposem de moltes tècniques de reajust articular, manipulacions vertebrals, estiraments, tractament de fàscies per reequilibrar el conjunt arquitectònic que composa la postura.

Els Osteòpates utilitzem tècniques suaus i segures, adaptades a cada persona en funció de la clínica que presenta, del grau de dolor que té però també del sexe, la edat o la seva condició física.

Sabies què? un dolor lumbar pot venir per una mala adaptació a un esquinç mal curat o un mal de cap pot estar causat per un bloqueig vertebral en la zona cervical?

Tècniques Cranials

Què són?


A tots els nostres pacients els hi encanta, però a més de ser un abordatge plaent, resulta també molt eficaç.

L’abordatge del crani i la revisió de les seves tensions ens permeten tractar amb eficicàcia les cefalees, els dolors en l’articulació Temporo Mandibular o la sobrecàrrega ocular.

Aquest abordatge també és molt útil quan volem influir en la hipòfisis (glàndula que segrega hormones com la oxitocina o la serotonina) quan volem millorar el cicle menstrual d’una dona o volem facilitar la conciliació de la son en un infant.

Sabies què? una cefalea recurrent en la zona frontal pot ser deguda a una antiga lesió del còccix?

L’ equip d’ Osteopatia

FRAN COBOS

Osteòpata Col.4553


Posturoclusal | ATM | Sistema Vestibular (Centre propi a Barcelona. Viusalut des de 2020)

NÚRIA CASTELLVI

Osteòpata Col.7010


Biodinàmica | Preparació al part | Uro-ginecologia i sòl pelvià | Pediàtrica | Kinesiologia

JORDI SÁNCHEZ

Osteòpata Col.4566


Visceral

ALISE MARTIN

Osteòpata Col.678


Dolor Crònic | Sòl pelvià

NATALIA TEGA

Osteòpata Col.9457


Extremitat Inferior | Postpart | Professora d'Hipopressius i Pilates

TONI TODÓ

Osteòpata Col.6818


Especialista en Traumatologia Dolor Crònic

JUDIT MONTSERRAT

Osteòpata Col.3194


Obstetrícia | Fertilitat | Pediatria Especialista en Lactància | Frenet lingual | Reflux

Tot el que els nostres clients diuen de nosaltres