T’acompanyem per al teu gaudi de la lactància

Les mares que afronten dificultats amb la lactància dels seus fills, sigui materna o artificial, sovint es troben davant la dificultat que implica la falta de formació especialitzada en aquest àmbit.

Latància correcta i preventiva

 

L’acompanyament a la correcta instauració de la lactància materna, la detecció de possibles impediments a lactar correctament porten a les famílies a una peregrinació entre diferents professionals que aconsellen, tracten i utilitzen  protocols diferents i donant, sovint, informació contradictòria.

Una mala succió-deglució comporta infinitats de compensacions i limitacions que fan que moltes famílies no guardin un bon record dels primers mesos de criança del seus fills. Els còlics, el reflux, els nadons d’alta demanda, la preferència per un dels pits, les obstruccions, les mastitis, la no consecució del gateig, l’ennuegament, la selectivitat alimentària…

La possibilitat de lactar correctament és el primer pas del desenvolupament psicomotor que ha de poder aconseguir un infant.

 

Neix a Tarragona un equip multidisciplinari amb l’objectiu d’acompanyar les famílies a assolir les lactàncies que desitgen i alhora prevenir problemes de logopèdia, deglució i dentició que afectaran a la seva creixença i finalment en la seva vida adulta.

Tens dubtes sobre a qui has de demanar cita ?

No et preocupis, això és feina nostra. Explica’ns el que necessites completant el següent formulari i nosaltres t’assessorarem sobre el professional que pot cobrir millor les teves necessitats.

 

Vull assessorament

Si prefereixes plantejar els teus dubtes de forma presencial et convidem al grup obert de SUPORT A LA LACTÀNCIA tots els dimarts de 12.30h a 13.30h acompanyat per Marta Ferré, assessora de lactància.

Judit Montserrat, osteòpata especialitzada en pediatria,  t’explica en aquest vídeo les cures a fer després d’una frenectomia.

L’ equip de La Unitat de Suport a la Lactància

GUILLERMO GARCIA

Metge Pediatra Col.5487


Especialitat Anquiloglòssia

INÉS ALLONES

Metgessa Col.4185


Teràpia Neural

JUDIT MONTSERRAT

Osteòpata Col.3194


Obsterícia | Fertilitat | Pediatria | Especialista en Lactància | Frenet Lingual | Reflux

NEUS MONTSERRAT

Llevadora Col.5840


Llevadora | IBCLC

MARTA FARRÉ

Auxiliar d'infermeria


Assessora de Lactància

Tot el que els nostres clients diuen de nosaltres