Què és la teràpia neural?

La Teràpia Neural consisteix a fer aplicacions en pell amb ProcaÏna a baixes concentracions en punts específics del cos, la qual cosa per via Neural (a través del Sistema Nerviós) impulsa a l’organisme a trobar el seu propi equilibri, és a dir, a sanar-se a si mateix.

El sistema nerviós…

 

…s’entén com un integrador dels diferents òrgans i teixits del nostre cos, ja que és una xarxa d’informació que arriba a totes les cèl·lules a través de la matriu extra cel·lular, coneguda com a substància bàsica. Això fa que qualsevol irritació que alteri les propietats i les funcions d’una part d’aquest sistema nerviós, estarà afectant la totalitat.

La pell és possiblement l’òrgan més innervat, amb un major pes en el sistema nerviós i amb un gran percentatge de fibres vegetatives. Aquest és un dels motius pel que podríem considerar que la pell és una de les zones per on més s’expressen les persones. Aquesta riquesa nerviosa de la pell la converteix en un element imprescindible, tant en l’expressió com en la recepció d’estímuls.

Les infeccions,…

 

…inflamacions, traumatismes, cicatrius, afeccions odontològiques, etc, sofertes en qualsevol part de l’organisme, així com afeccions psíquiques estressants, o traumatismes emocionals, poden actuar com a camp d’interferència i emetre estímuls irritants que alterin la modulació i la freqüència de les informacions en el Sistema Nerviós Vegetatiu.

Aquestes irritacions poden arribar a produir els més variats processos patològics (malalties) en qualsevol lloc de l’organisme.

L’aplicació de procaÏna diluïda a baixes concentracions, actua com un impuls d’equilibri i harmonització en el cos. El lloc d’aplicació depèn dels símptomes de la persona.

Sessions: La Teràpia Neural s’aplica dins de la consulta mèdica, prèvia història de la vida del pacient.

www.terapianeural.com pàgina recomanada per ampliar informació.

A càrrec de

INÉS ALLONES

Metgessa Col.4185


Homotoxicologia | Teràpia Neural | Làser Mèdic-Quirúrgic | Nutrició Cel.lular Activa | Microinmunoteràpia | Micoteràpia | PNL | Teràpia Breu Estratègica | Kinesiologia

Tot el que els nostres clients diuen de nosaltres