SolidariTau

El SolidariTau és iniciativa solidària que va sorgir de la demanda directa d’una ONG que necessitava ajuda urgent per la crisi creada per la devastació de l’Huracà Mitch a Nicaragua l’any 2010.

Necessitàvem recaptar diners de manera urgent per poder-los ajudar i econòmicament ens suposava un esforç important. Potser no ens anava bé donar tants diners, però, regalar temps? Així va sorgir la idea; dedicar el nostre temps com a terapeutes per obtenir els diners que necessitaven els projectes.

Durant la jornada del Solidaritau els terapeutes i col·laboradors de TAUHOLOS treballen a canvi de la voluntat i en benefici d’un projecte solidari; sessions de fisioteràpia, osteopatia, tallers de consciència corporal, concerts, esmorzars solidaris, excursions de marxa nòrdica i concursos de pastissos saludables són algunes de les activitats que trobareu aquest dia i que es programen per recaptar fons.

Després d’aquesta primera iniciativa acollida amb tant d’èxit, la jornada s’ha repetit de forma anual i ha esdevingut un dia que els nostres pacients i amics esperen amb ànsia.

Des de l’any 2010, cada any hem donat suport a dos projectes diferents cada any. Un projecte és escollit pels nostres pacients i l’altre s’escull per votació entre els nostres terapeutes i col·laboradors. Més de 10.000 € han estat repartits entre associacions com ANJON (Educació Nicaragua), CASA (Salut a Rwanda), Beques Rwanda, Ass. Aurora, Fan del Lluis (Laminopatia Congènita), Fundación Andres Marcio, ANDO (Refugiats Sirians), Associació la Muntanyeta i Assocació Angelman.

L’any 2020 i a raó de la pandèmia provocada per la Covid-19 el SolidariTau va estendre la seva iniciativa a altres centres de Fisioteràpia de la província i va aconseguir recaptar més de 2300 € que va destinar al Banc d’Aliments per ajudar les famílies en risc de vulnerabilitat a superar la greu crisi econòmica provocada pel virus.

Tot el que els nostres clients diuen de nosaltres