Què és el ioga?

El Ioga és una disciplina mil·lenària centrada en la recerca de l’equilibri i en la integració de les facetes de cada ésser humà, en la seva totalitat, amb la finalitat d’experimentar la unió amb el transcendent.

Abordatge

Hatha ioga


En Ioga Salut abordem aquest treball des del Hatha Ioga, mitjançant una pràctica conscient i respectuosa amb el propi cos-ment.

Realitzem la pràctica física d’assanes (postures de ioga), vinyasa (seqüències de postures) i pranayama (pràctiques de respiració), respectant els límits i possibilitats de cada practicant.

D’aquesta manera, mitjançant instruccions clares i amables i amb l’auto-responsabilitat de cada alumne es va avançant gradualment en la pràctica.

Què busquem  ?

En cada classe busquem anar d’un estat de dispersió a un estat d’atenció plena.

La persona arriba amb la ment dispersa, cansada, agitada, estressada amb la intenció de finalitzar la sessió en un estat d’harmonia física i mental, relaxada i serena. Això és fonamental per a la pràctica de la concentració i la meditació.

Resultats

De la pràctica


A poc a poc, tot l’après en les classes, i els seus efectes, es van integrant en la vida quotidiana aportant benestar i una actitud positiva per a enfrontar els reptes que ofereix la vida.

En definitiva, la pràctica regular de Ioga Salut va suposant petits canvis que transformen la persona de manera progressiva i duradera en el temps, millorant el seu estat d’ànim, el seu benestar físic.

Aporta calma, millora de la mobilitat, augment de la capacitat d’atenció  i concentració…

A càrrec de

CORA KAGE

Psicòloga - Professora de Ioga


Professora de Ioga Estiraments de Cadenes Musculars | Reset Postural

Tot el que els nostres clients diuen de nosaltres