12ena Edició Solidaritau

Dona el teu vot a un dels següents projectes

Recorda que farem arribar les donacions

recollides al projecte escollit

projectes

  • Projecte 1⇒ LAS TRIPLES, Associació Càncer de mama TRIPLE NEGATIU — Col·lectiu de dones en diferents fases del tractament unides per un objectiu comú; MÉS INVESTIGACIÓ.

 

  • Projecte 2⇒ Associació SI JO PUC, TU TAMBÉ — Naturalitzar i visibilitzar l’epilèpsia. Ensenyar a les persones afectades que no tenen per què limitar-se. Tothom ha de perseguir els seus somnis.

 

  • Projecte 3⇒ FES Fundació «Más que una sonrisa» — Opera nenes i nens de països en vies de desenvolupament, afectats de fisura labiopalatina, una malformació congénita que pot afectar a l’alimentació, l’audició, la respiració i la fonació.

  • Projecte 4⇒ Associació QUILÒMETRE ZERO — Acompanyament a joves tutelats i/o extutelats que han passat una part de la seva vida a un centre d’acollida, sent menors d’edat. Proporcionant referents d’altres adults i amb suport en temes d’habitatge, educatius i laborals.

 

  • Projecte 5⇒ Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona — Visibilitzar i promoure la sensibilització social sobre la síndrome, col·laborar amb professionals de la salut i l’educació, facilitar suport a les famílies i a les persones  amb la condició així com dur a terme projectes terapèutics pel seu benestar.

 

  • Projecte 6⇒ Associació de Familiars de Nens/es amb càncer AFANOC, Acompanyar a les famílies amb fills/es amb càncer durant tot curs de la malaltia, abordant tot allò que no és mèdic; es a dir, els aspectes emocionals, socials, educatius i relacionals.

 

  • Projecte 7⇒ Todos en Azul, Desenvolupem serveis especialitzats per a persones amb TEA que es troben al llarg de tot el cicle vital. Treballem amb implicació i des del cor amb l’objectiu de visibilitzar i ajudar.

 

  • Projecte 8⇒ La Sonrisa de Eric, desde el corazón del acogimiento — un projecte vinculat a la ONG Vida Significativa. Colecció de contes que vol ser el vehicle conductor per a visibilitzar i donar veu a tots els menors tutelats que viuen en centres d’acollida i molts d’ells mai no sentirán l’escalfor d’una llar.

 

Clica el botó i vota el teu Projecte Solidari