Aprèn, experimenta i gaudeix

A TAUHOLOS trobaràs diferents tallers i formacions al voltant de la salut. Volem ajudar-te a amb el teu benestar físic, mental i relacional.

Consciència plena

Mindfulness MBSR

Mindfulness, traduït com a consciència plena, és la capacitat de ser present en l’aquí i l’ara, prenent consciència del que succeeix amb la finalitat de gestionar millor les situacions difícils.
MBSR (Mindfulness based stress reduction) és el programa de referència en entrenament mental, desenvolupat en 1979 pel doctor Jon Kabat-Zinn en el centre mèdic de la Universitat de Massachusetts.
Veure més

Mindfulness Educadors

Programa dissenyat per  Mindfulness In Schools Project, implementat als docents al Regne Unit des de 2009.

Dirigit a docents per a descobrir Mindfulness i els beneficis que pot reportar aquesta pràctica en l’entorn educatiu.

Certificat amb 30 h de formació permanent per als docents del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Veure més

Residencial Mindfulness i Felicitat

Residencial de cap de setmana per a aprendre a entrenar eficaçment l’habilitat de Mindfulness i conrear l’equilibri en l’organisme.
Es realitza en La Bartra, una casa rural a les muntanyes de Prades, situada en un entorn natural envoltat de bosc.
De format experiencial i interactiu per a conrear la consciència plena amb Mindfulness.
 
Veure més

Treball sistèmic

Constel·lacions Familiars

Les constel·lacions familiars posen en evidència la profunda connexió de cada persona amb el seu sistema (familiar, laboral, amistats…). Si un membre del sistema té assumptes sense “resoldre”, és probable que algú de la pròxima generació, intenti resoldre’l de manera totalment inconscient.

Veure més

Distensió

Ioga Facial

És una gimnàstica terapèutica i global que permet equilibrar la postura de l’alumne mitjançant exercicis de tonificació i coordinació, on la respiració i la ment hi són sempre presents.

Veure més

Reset de Mandíbula

L’excés de tensió a nivell de l’ATM (Articulació Temporo-Mandibular) pot ser l’origen de moltes molèsties com: Bruxisme, dolor cervical, rigidesa de coll, cefalees, tinnitus…
Aprèn tècniques senzilles i eficaces per a alleujar-les.

Veure més

Criança

Tallers i Xerrades de Criança

Tallers i xerrades sobre el que més us preocupa de la criança: com fer una bona higiene nasal per evitar infeccions, la son dels petits, el massatge infantil, tècniques de porteig amb motxillesfoulards, l’alimentació i el baby led weaning

Veure més

Tot el que els nostres clients diuen de nosaltres