Inscripció a les activitats de la

12ena Edició Solidaritau

Del 26 de Febrer al 9 de març 2024

Recorda que farem arribar la teva donació voluntària

al projecte solidari escollit

Activitats

Dilluns 26/2

11.00h. OSTEOPOROSIS, INFLAMACIÓ I DOLOR. Rosa Figueres. Doctora Medicina Integrativa. Coneix les eines de salut que et donaran una altra visió sobre com tractar aquestes afectacions i què fer en el teu dia a dia per millorar la teva qualitat de vida.

15.30h. PANXAPAINTING. Vine a passar una estona divertida amb nosaltres i pintem junts les panxones de les embarassades que vinguin a fer tribu!

17.00h. CLASSE OBERTA De IOGA PER EMBARASSADES. Blanca Solé. Fisioterapeuta especialista en ginecologia i obstetrícia. Vine a moure el cos amb el teu petit en una classe pensada pels dos. Fem tribu fent salut.


Dimarts 27/2

12.30h. PORTEIG ERGONÒMIC. Blanca Solé, Fisioterapeuta ginecològica.

16.45h. IOGA FACIAL. Olivia Sancho. Infermera. Aquesta disciplina holística ens ajuda a activar i relaxar la musculatura de la cara, millorant el contorn facial i l’aspecte de la pell. El Ioga facial és la manera més saludable de retrobar la nostra bellesa natural. T’hi animes ??


Dimecres 28/2

11.00h. PRIMERS AUXILIS PER SUPERAVIS. Laura Solé. Infermera del SEM. Aprèn tot el que cal saber per superar situacions indesitjades: cremades, talls profunds, convulsions febrils, ennuegaments. No perdis aquesta oportunitat per a convertir-te en un Superàvi/àvia.

13:00h. INTRODUCCIÓ IOGA IYENGAR, amb Ivanna Bertullo, Professora de Ioga, Llic. Educació Física.  NOMÉS PER PROFESSIONALS I TERAPEUTES 

15.30h. L’ARQUITECTURA AL SERVEI DE LES PAS. Roser Ollé. Arquitectura Conscient. Passem gran part del nostre temps en espais interiors, sigui a casa, o al lloc de treball. Les característiques d’aquests espais influeixen en el nostre cos i en la nostra vida de la mateixa manera que ho fa gaudir de relacions sanes, seguir una alimentació neta, practicar esport d’una manera regular o portar un estil de vida saludable. Aprèn a transformar fàcilment casa teva en un espai capaç d’oferir-te el recolliment necessari per afavorir el teu descans, contribuir a la teva concentració i estimular la teva creativitat.


Dijous 29/2

10.00h. TOT EL QUE CAL SABER DEL SOL PELVIÀ MÉS ENLLÀ DELS 65. Cristina Santigosa. Fisioterapeuta especialista en fisioteràpia Ginecològica. Vine a conèixer millor el teu cos. Aprèn els exercicis bàsics per mantenir el sol pelvià en forma sigui quina sigui la teva edat.

11.30h. GYM MEN. Gimnàstica Dolça per a homes. Dani Garcia, Fisioterapeuta.

16.45h. TAPPING I ANSIETAT. Cristina Esteve. Psicòloga especialista en Tapping i Coanching WingWave. Tapping és una tècnica efectiva i natural per reduir l’ansietat i autoregular les emocions. «La farmàcia interna que tots portem a dins».

20.00h. ESTIRAMENTS CADENES MUSCULARS. Descobreix aquesta disciplina i aprèn a connectar amb el cos per alliberar totes les seves tensions. Cora Kage @corakage5, Professora de ioga.


Divendres 1/3

9.30h. EXCURSIÓ INTRODUCTÒRIA A LA MARXA NÒRDICA. Cristina Bofarull. Fisioterapeuta. Vine a provar aquesta activitat que enganxa joves i grans. Fes salut i utilitza correctament els bastons de Marxa Nòrdica per donar un plus de salut a les teves caminades .

11.00h. CONCURS PASTISSOS SALUDABLES I ESMORZAR SOLIDARI. Vols demostrar-nos el teu art en la rebosteria saludable i de pas guanyar una sessió de Fisio i una sessió d’Osteopatia ? Aquest és el teu moment per lluir-te i alhora col·laborar amb una causa solidària.

17:00h. LA LOGÍSTICA DEL POSPART. Vanessa Callejón, Doula.

17.30h. RESSET MANDÍBULA. Cora Kage. Professora de Ioga. Vine a relaxar la teva mandíbula i emporta’t exercicis que es tornaran imprescindibles en el teu dia a dia per controlar la tensió que afecta la teva boca i que resulta tan molesta.

19.00h. CÀPSULA DE BENESTAR. Lilawanti Professora de Ioga. Un regalàs pels sentits. Vine a gaudir d’una classe de Dona Medicina i allibera’t a través del Ioga del sentiment de culpa.


Dissabte 2/3

10.30h. TALLER VISIÓ INTUÏTIVA. T’has plantejat mai la possibilitat de veure sense els ulls? Obre’t a la teva intuïció i coneix aquesta capacitat a través d’aquest taller. L’Eva García, la Gemma Albert i el Jordi Imbert, coachs de Visión Intuitiva ens guiaran en aquest taller tan especial.

10.00 a 13.00h. CONSTEL·LACIONS FAMILIARS, TALLER DIDÀCTIC. Rosa Morron. Psicòloga, Formació en Institut Gestalt i Diploma Hellinger Sciencia. Les constel·lacions familiars són una filosofia, un mètode que ens permet aprofundir en el coneixement de les dinàmiques dels sistemes dels quals formem part ( familiar, laboral…), trobar noves comprensions d’aquestes dinàmiques i camins de sortida per a situacions difícils.

10.30 a 12.30h. EDUCACIÓ EMOCIONAL INTEGRATIVA FAMILIAR. Carlos Vila. Psicopedagog i educador social. Taller pràctic i vivencial per aprendre a conèixer, gestionar i expressar les emocions dels més petits de la casa. (Aquesta activat es realitza al LOCAL ANTIC).

12.00h. TALLER AROMATERÀPIA PER A TOTA LA FAMÍLIA. Nadons, Infants i Adults. Eva Alejos i Noemí Muñoz. Assessores Aromateràpia. Vols conèixer els beneficis de l’aromateràpia? Millora el benestar de la teva família d’una manera fàcil, sana i natural. Aprèn a tractar la febre, la picor, el restrenyiment, l’insomni, l’ansietat entre moltes altres aplicacions.


Dilluns 4/3

18.00h. Xerrada i classe vivencial  ELS 5 VALORS DE SER CONSCIENT. Eduard Miquel. Instructor de Mindfulness.


Dimarts 5/3

17.00h. LA NUTRICIÓ EINA DE PREVENCIÓ I TRACTAMENT LESIONS. Olga del Rio. Fisiotepeuta especialista en esport. No tot en aquesta vida són les cremetes i els embenatges. La nutrició juga un paper clau en la recuperació dels teixits. Donarem pautes per ajudar el cos a regenerar el teixit connectiu quan hi ha una lesió o inflamació i a disminuir el dolor i el temps de recuperació.


Dijous 7/3

16.45h. SALUT EN FEMENÍ. Mònica Arguis. Doctora i acupuntora. Aprèn a utilitzar l’eina de la digitopressió basada en els punts d’acupuntura per alleujar de forma efectiva les principals molèsties associades a la nostra ciclicitat. Dolors menstruals, síndrome premenstrual, fatiga, migranya. Una eina natural a l’abast de tothom.


Dissabte 9/3

11.00-14.00h. BRUNCH ANQUILOGOSIA. amb Juancho Quixano, Silvia Parri, Neus i Judit Montserrat.  NOMÉS PER PROFESSIONALS I TERAPEUTES 

Formulari d’inscripció    T’has quedat sense plaça i vols que t’avisem per la propera?

    Inscriu-te a la Llista d’Espera